Verzorging

Om de sieraden mooi te houden raad ik aan ze niet te veel in water te doen of nat te laten worden. Hier kunnen de meeste stenen (met uitzondering van een paar steensoorten) tegen maar op de langere termijn is het beter voor    de draad om dat niet te doen.

Ik heb op de site: 

Silver plated: De goedkoopste optie van de 3, blijft ook heel erg mooi als je er gewoon als andere sieraden goed voor zorgt. (dus niet te veel nat laten worden enz) Ik vind  het heel erg mooi blijft ik draag het elke dag en ze zijn nog steeds als nieuw.

Silver: Dit is helemaal zilver dus gaat in theorie langer mee dan silver coated, zelfde uitstraling als het coated draad maar hier zit dus geen koper in aan de binnen kant. 

Gold filled: Dit is niet puur goud draad maar draad met een paar lagen goud erom heen waardoor het super lang meegaat. Dus anders dan coated waar maar 1 laagje overheen zit (en dus sneller slijt). 

Mocht het draad wat dof worden pak dan een poets doekje voor sieraden en dan zijn ze eigenlijk weer zo goed als nieuw! 

Om de sieraden/stenen energetisch te reinigen raad ik aan om ze bijvoorbeeld met wierook te reinigen. Voor het opladen vind ik het persoonlijk het fijnst om ze bij/op bergkristal of seleniet te leggen. Dit werkt heel goed maar het is vooral belangrijk om te doen wat goed voelt bij jou en bij de steen(soort).

Voordat de stenen hier weggaan naar hun nieuwe thuis reinig ik ze in ieder geval nog een keer voor iedereen.


 

© 2020 - 2024 Stones of Wonders | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel